Blog
petak, studeni 5, 2010


Vlakom smo išle do Londona... Moš' mislit :-) Kako sam sletila, tako sam se spremala za koncert u Westagateu, a dan nakon pakirala za Požegu, gdje smo imali nastup. Hvala curama iz LA' STUDIA :-)!!

London je kao i obično bio leden, puhalo je kao ludo, kiša je padala, sto puta smo ponavljali scene, ali mislim da se isplatilo... U biti, vrlo će jednostavno biti, realno, već ste više manje svi čuli pjesmu i mogu reći da me anketa u kojoj je preko nekoliko tisuća ljudi glasalo za pjesmu Ljubav nije greška motiviralo da napravim spot, i to ni manje ni više u mom najdražem Londonu. Ne znam, sjećate li se što sam napisala za tu pjesmu... ""Ljubav nije greška" može se ticati svih onih „netipičnih“ ljubavi"... "


Za kraj vam stavljam sliku iz Londona, koja će vam možda najbliže dočarati atmosferu sa snimanja... To je jedino mjesto gdje se nisam smrznula :-)))  I ja sa nestrpljenjem čekam finalni proizvod... Iako nas još jedan dio snimanja tek čeka...lana @ 13:00 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.