Blog - rujan 2010
utorak, rujan 14, 2010
Ojla!

Inače, ovaj post sam već napisala neki dan, al kad sam stisnula spremi, on ga nije spremio, zato sad idem ispočetka.

Dakle, došla ja napokon na svoje! Ideja o plesnom studiju traje i spava u meni već godinama. Cijeli život sam ili plesala ili pjevala po kući i sreća moja što sam imala priliku od tih ljubavi napraviti nešto čime se bavim, za život.

www.facebook.com/lastudio.lana (ovdje možete pronaći sve)


Okupila sam ljude s kojima sam do sada surađivala i koji samnom dišu za ovo. Sretna sam jer se osjeća zajedništvo i znam da će oni dati sve od sebe, za sve oni koji će dolaziti na satove.

Dvorana je ogromna, ukrašena je baldahinima i kristalnim lusterima. Ja, koja sam teški esteta i totalni pacijent kad se radi o bilo čemu vezanom uz interijere, napokon sam zadovoljna.

I ne samo to, uz sve gore navedeno, još sam i prilično komotna, ne daj Bože da mi je dućan dalje od 15 metara od kuće, kamoli nešto gdje bih trebala ići trenirati i vježbati. Ali, kako to uvijek bude, neke stvari su vrijedne da se malo upregneš. Ovo je sigurno jedna od njih.

Dvorana se nalazi na Zagrebačkom Velesajmu, u sklopu Fitness centra FIT,

Avenija Dubrovnik 15.

UPISI su počeli danas, a sve što želite saznati o trenerima, tečajevima, imate na

                                                  www.lastudio.hrNina će voditi MTV dance i Zumbu, Ana svoj Ana's Sensual Fitness (www.ana-sensual.hr), Marko će učiti vas i vašeg partnera ili partenericu Salsu, mene preskačemo, iako ću se maksimalno uključivati u programe koliko ću moći :-) Alen će kombinirati Jazz dance i Hip hop u jednom satu, a Sandra će se brinuti o najmanjima...

La' Studio by Lana Jurčević

Htjela bi se samo zahvaliti gospođi Sanji Krog i njezinoj Aniti, kao i cijelom osoblju FIT-a na takvom gostoprimstvu i velikoj podršci koju su nam dali za ovaj projekt.

Zato... Vidimo se tamo!

LET'S DANCE!

lana @ 22:09 |Komentiraj | Komentari: 117 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.