Blog - kolovoz 2010
subota, kolovoz 7, 2010
Ovo je prvi put u zadnjih godinu, dvije, tri da sam se oglasila usred ljeta, obično nestanem na koja 2 mjeseca, ali eto, neke stvari me drže ovdje, recimo moj Nono koji je po ko zna koji put uspio završiti u bolnici- sva sreća pa je bolje, probe sa bendom i planovi za jesen... Uz sve to, čini mi se da je danas dobar dan, bar je dobro počeo...

Jutros sam se probudila i samo su mi sinule neke ideje. Volim svoja kreativna jutra. Počela sam i pisati šta mi padne na tu moju ludu pamet, jer od svega šta mi prođe kroz nju, nije ni čudo da pola toga pozaboravljam, a šteta bi bilo jer ima dobrih ideja :-)

Digla sam rolete i po tko zna koji put, oduševio me pogled na ogromni vinograd preko puta. Odjurila sam do teretane vidjet svog dragog prijatelja, malo pročavrljati jer se nismo dugo vidjeli, a za to vrijeme je Mo  kupovao vrijeme da se još valja po kući. Dobio je dobru šetnju nakon toga, taman je temperatura za ostati u Zagrebu. Iskreno, ne fali mi more. A ova tišina i mir koji vlada je neprocjenjiva.

U zadnja 2 tjedna sam pogledala toliko dobrih filmova, posjetila azil za životinje u Dumovcu (možete vidjeti na internetu njihovu stranicu, ako imate starih deka ili želite volontirati tako da šetate pse, oni će vam biti jako zahvalni), bila u veleprodaji cvijeća- aranžmani i vaze- pala sam u nesvijest, nakupovala se knjiga, časopisa, horde stvari za stan, stavila slike na zidove... Još jedino nisam popila Ness. E, to ću sad. A onda pravac k Noni. Za to mi treba psihička priprema jer ne volim bolnice. Al sestre su čudo, toliko su drage i dobre da čovjek ne bi povjerovao..

Sve u svemu, nadam se da i vi uživate, ako ne na moru, onda negdje gdje volite biti... Najveća pusa!

lana @ 11:11 |Komentiraj | Komentari: 202 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.