Blog - svibanj 2009
srijeda, svibanj 27, 2009

Zašto dani ne traju 30 sati? Sutra sam u Sisku, u petak u Slavonskom Brodu, ne sjećam se gdje nisam bila zadnjih mjeseci, ali jedno je sigurno; u subotu sam u Opatiji na HRF-u! Otkad se bavim pjevanjem, nijedna godina nije prošla a da nisam stala na tu pozornicu.


Prvi puta ću biti okružena samo muškim plesačima, i to ne bilo kakvim. Solistima sa 3 različita kontinenta; Južna Amerika, Azija i Europa. Na probama pričamo na engleskom, što mi taman dobro dođe, jer s njima letim od Meksika, Rusije, do Rumunjske.


Ali svi ćemo biti u subotu na jednom mjestu. Nadam se da ćete pratiti, kritično kao i do sada :) U to ne sumnjam.
Malo će biti čudno, neće biti klasična koreografija. Uostalom, svatko ima svoj ukus, vidjet ćete sami. Meni je zadovoljstvo radti s njima.

Daniil Yastrebov, Ovidiu Muscalu, Dan Boeru, i Benjamin Duran pomoći će mi u "Čaranju". Foto: HNK

Sve će biti u duhu kazališta- koliko nam to festivalske mogućnosti dopuste.
A do kazališta... nema! Moja teta je radila kompletnu kostimografiju, mi smo vam svi " vudreni" na kreativnu stranu, ali ona apsolutno predvodi u umjetnosti.

Tko dolazi, vidimo se na još i na koncertu mom nakon Radijskog na istoj pozornici. Ponesite kišobrane za svaki slučaj :-o
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Puno vas volim!

lana @ 23:45 |Komentiraj | Komentari: 188 | Prikaži komentare
petak, svibanj 15, 2009
Z A Č A R A N !

To bi bilo TO!
Ne pokušavajte ovo doma, pogotovo ne sa sestrom, i to blizankom, ha ha... Bez brige, ovo se događa samo uz malo magije i dobre montaže :-)

lana @ 13:46 |Komentiraj | Komentari: 299 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 5, 2009
Hej hej!

Sorry što se nisam javljala neko vrijeme, bila je totalna ludnica oko spota, pa sam onda pobjegla se malo odmoriti, pa se vratila i nastavila sa jurcanjem. Ne mogu dočekati da se spot završi, a trebao bi biti gotov uskoro. Vidjela sam i neke Lady Gaga usporedbe.. Eh, gdje je ona bila dok je genijalka Šuput nosila tu kosu?

Zato, ovo je apsolutni tribute to Maja Šuput, molim lijepo... Respect!  :)

Bio mi je skroz dobar feeling imati tu kosu plavu, nekako se stvarno promijeni osjećaj, možda zvučui ludo, ali sav si si nekako... drukčiji. U pozitivnom smislu. U spotu se radi o dvije "sestre blizanke", plavuši i brineti koje su začarale fatalnog muškarca... Nije ni on bez razloga "Začaran" :) Hvala Hercu na nenadmašnoj glumi u spotu :)

B-day: Bila sam i na koncertu od Beyonce i bilo je savršeno. Žena je apsolutni profesionalac, ne zna se jel bolje pjeva, pleše ili izgleda. Ne sjećam se kad sam se tako dobro zabavila. Što više takvih koncerata, to bolje za nas sve skupa. Bila sam baš ponosna na to kakva smo joj bili publika.Story: Sinoćnja postaja je bio Storyev party, a moja Andrea i ja smo se tako naplesale da je to divota. Haljinu sam izvukla iz ormara u zadnji tren, torbu sam imala pripremljenu ali sam je u zadnji tren promijenila i odlučila zamijeniti drvenom kutijom. Kutijom koju su mi klinci iz Doma za nezbrinutu djecu u SLavonskom brodu poklonili... I to je bila savršena priča za večer koja je njima bila posvećena.


Uglavnom , kod mene vam je radno, pripremamo se polako za HRF, čekamo spot, imamo koncerte... U međuvremenu se čujemo, čitamo i sve to skupa...

P.s. Boni me pitala što mislim o vašim komentarima... Vjerujte mi, blog pišem isključivo zbog vas, vaših komentara, podrške, motivacije i zato što, što god da radim, vi ste tu. Drugih razloga, najiskrenije nemam. Hvala Vam još jednom na strpljenju i svemu što mi dajete, ja se trudim i vama uzvratiti koliko god mogu.
Sad sam vas informirala opako :)
Pusa!
lana @ 12:32 |Komentiraj | Komentari: 219 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.