Blog - svibanj 2008
petak, svibanj 30, 2008

Sinoć sam došla iz Šibenika sa nastupa, oko pola 1 ujutro. Hani i ja smo imali zavrzlame sa autom, već sam iscenirala najgoru moguću situaciju- da ćemo pješice do Zagreba jer smo išli nekom zaobilaznicom gdje nije bilo žive duše; meni odavno mobitel izdahnuo, a njemu isto bila prazna baterija. Odvalila se neka zaštitna plastika ispod auta koja je rondala cijelim putem, a ja sam tako nabila mjuzu da nismo ni čuli da gulimo s njom po autocesti.

Kad sam došla doma, onda me primilo moje, u zadnje vrijeme, sve češće ludilo.
A ludilo se zove „manija pospremanja“. Suđe, veš, usisavanje. Možda to ima i  psihološko značenje, jer nije bio takav kaos da sam se toga trebala primiti usred noći... Tako se ja „čistim“ od svega valjda... To su bezazleni (muški rod bi rekao, poželjni) poroci.

Sutra ujutro palim na Hrf... Da, tek sutra... Neću noćas spavati, tako da dočekam Zoru, da je što uvjerljivije otpjevam navečer :) Prijenos je na Novoj Tv. Znam da ćete biti uz mene :) Preskočila sam Doru ove godine i već nekako osjećam da mi fali taj nastupačko-festivalski (koja riječ...) stres, ha ha... Iako, sutra ću biti totalno kul. Obećajem :) Mikrofon i ja. Cijeli svijet je naš.

                  

A onda kad se vratim, počinje Euro i nogometno ludilo. Moram priznati da sam se nakon Chelsea-Man.United tekme i ja lagano navukla. Imam papirologije za to kao u priči, cijeli 6 mjesec ću „živjeti“ (i preseliti stvari) na telki. 02.06 imamo ispraćaj repke u Austriju. Nadam se da će nam priuštiti onaj gušt gledanja utakmica kao u Francuskoj... To su moja zadnja iskustva uz nogomet. Tad nije bilo važno koliko imaš godina i jesi li muško ili žensko, svi su bili u euforiji. 

Nadam se da će se povijest ponoviti.
 
 
lana @ 19:51 |Komentiraj | Komentari: 173 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 12, 2008
Aaaaaaaa, nemate pojma koliko uživam... Ne bi vjerovali, ali vrijeme ovdje je savršeno. Nema niti jednog oblaka, sunce prži ko ludo, a ja se nisam opremila za ovakve temperature jer ih nisam ni očekivala :) Ovi ljudi ovdje, ova kultura, način života... Oduvijek sam govorila da sam se trebala roditi u Londonu :) Da su starci ostali 9 mjeseci duže u Londonu, to bi se i dogodilo. I hope you know what I mean :)
 
Hani već polako diže paniku, jer misli da će morat dolazit po mene, jer kako je krenulo, ja se neću htjeti vratiti :) Takva neopterećenost, možeš si staviti vreću na glavu, tako hodati okolo i nikome se neće ni dati iskomentirati da si lud. 

                 
 
Nema me sljedećih tjedan dana još, a kad se vratim, onda me čeka čušpajz od obaveza.
U srijedu sljedeću sam već u Šibeniku i Poreču, pa onda Slovenija, Osijek... Itd.
Album je prebačen za jesen iz nekoliko razloga, ali čut ćete ranije neke pjesme.

Sutra idem sa Yasmin i Tatianom (curama iz Brazila) gledati Londonsku postavu „Chicaga“ pa ću vam javiti dojmove.
Ovaj vikend su bile u klubu jednom pa je bio i Usher u separeu do njih... Pjevao je nekom frendu Happy B na mikrofon i još svoje 2 pjesme... A ja si mislim šta je meni bilo da nisam išla, da nisam vidjela to :) Kako god, od petka nadalje će biti više akcije, a i idem se naslušati dobre mjuze. To mi malo fali u Zagrebu, iako ima par mjesta na koje, ako ne ideš prečesto, stvarno se možeš isplesati.

Poanta ovog posta je da čovjek, ako može, što više svijeta vidi, širi svoje granice i ne ostaje unutar njih. I netko je dobro u komentarima (koje čitam) rekao; naravno da si mogu priuštiti smjeh kad dobijem kaznu. Ali ne zato što će mi je nitko drugi platiti. Platit ću je ja. 

Uostalom, to je i dio karaktera, ili gledaš pozitivno i na loše stvari, ili padaš svako malo u depru. Možeš birati. Kao što sve što si priuštim ide iz mog džepa, tako i odlučujem u šta ću ulupati svaku kunu za koju sam se naradila. To će sigurno biti putovanja.

Enjoy the life, always. OK?
Pusa!

                  
lana @ 21:13 |Komentiraj | Komentari: 191 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.