Blog - travanj 2010
utorak, travanj 27, 2010

 

Jutarnja ženska molitva:


"Dragi Bože,

Za sada mi je dobro. Još nisam tračala, Nisam se ljutila, Nisam pomislila na tuđeg muškarca, Nisam izgubila kontrolu, Nisam bila egoistična, Nisam jadikovala, Tužila se, Niti psovala nisam. Nisam pojela ni najmanji komadićak čokolade. Nisam bila na bankomatu, I nisam zadužila svoj račun...

Ali ...za nekoliko minuta ću izaći iz kreveta I onda će mi zaista trebati Tvoja pomoć... Amen xD"

lana @ 13:23 |Isključeno | Komentari: 211 | Prikaži komentare
četvrtak, travanj 22, 2010
:-)


Evo malo statistika za Kopiju...Evo, pucajte sada!! Bljuv, bljuv, mrak, mrak, uh, uh, wow, wow :-)))
lana @ 10:36 |Isključeno | Komentari: 153 | Prikaži komentare
subota, travanj 17, 2010

Dobro jutro svima!

Za koji sat krećem u Županju gdje imam nastup i tko zna kad ću se vratiti doma, pa koristim ovo predivno jutro da Vam nešto napišem.

Moram priznati da sam se dobro nasmijala kad sam shvatila da neki ljudi nisu shvatili poantu mog boravka u bolnici... Vidim ja da Hrvati imaju veeeeliku i bujnu maštu. Raznorazne teorije su nastajale, a ne samo da imaju bujnu maštu, već i puno vremena :-)

Oni malo domišljatiji su mogli skužiti da bi se moglo možda raditi i o spotu, s obzirom da u zadnje vrijeme imam čudne ideje, ha ha.

Da, stvarno, tata je došao na glavni ulaz po mene, otuda slike u novinama kako sam  "provela vikend u bolnici"... Hvala svima koji brinu kako sam.

Odlično sam, hvalaaaaaaaa...

Došao je sa stražnjeg parkinga bolnice, dok su tehničari skupljali svoje stvari za izlazak iz bolnice za seljenje tehnike i opreme. Ja sam sa tatom išla u autu, na putu do studija koji je izvan Zg-a. Mi smo prvi krenuli, jer smo prvi bili gotovi. Zanimljivo je vidjeti kako stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine, jel tako?

A zašto tata?
Pa tatu sam lijepo postavila da bude glavni kirurg u spotu :-) Ionako mu je to propuštena životna želja, pa sam mu odlučila ispuniti san, bar na jedan dan.

Sve u svemu, da ne otkrivam puno...

PREMIJERA KOPIJE je odgođena zbog DANA ŽALOSTI sutra. Radi se na novom terminu objave spota.


Puuuuuuuuuuuuusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Uživajte u vikendu!!!!
lana @ 11:42 |Komentiraj | Komentari: 33 | Prikaži komentare
četvrtak, travanj 8, 2010


Evo mene natrag!

Spot je snimljen, dojmovi su se slegli, a ja za 3 minute krećem u studio vidjeti radnu verziju montaže. Srce mi lupa od adrenalina :-)


Ono što moram priznati je da je na snimanju vladala mirna i dostojanstvena atmosfera. U takvom prostoru, jednostavno moraš poštovati takvo specifično okruženje. Snimali smo po noći, a i bolnica je uvjetovala da to radimo u vremenskom periodu kada je odjel na kojem smo snimali potpuno slobodan.


Veliko hvala ravnatelju bolnice, profesoru Rotimu i veliko hvala dežurnom bolničkom osoblju koje je pazilo da sve bude po propisima.


Hvala vama na brizi, iako je od početka sve u najboljem redu. Htjeli smo nekako zadržati spot u tajnosti dok ne bude skroz gotov, ali nismo u tom uspjeli s obzirom na paniku koja je nastala zadnja 3 dana...

Na kraju... Šećer na kraju, naravno; Najveće hvala i Krašu i Griottama zbog kojih je ovo sve i nastalo!


____

Sad kad smo svi na broju, idemo u nove radne pobjede. Spot će biti gotov unutar nekoliko dana, a ja kad uhvatim malo vremena nadopunit ću post!

Najveća pusa, uživajte u ovom predivnom danu!!!


lana @ 16:39 |Komentiraj | Komentari: 106 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.