Blog - veljača 2010
petak, veljača 19, 2010

Biti zima.I hoću li ja prestati hodati okolo u kratkim, tankim jaknama i čuditi se kako sam zimogrozna.

Nego... Maloprije sam stigla kući. Samo sam bacila kofere na pod, sjela u kuhinju i skuhala si čaj. To mi je toliko falilo. Moji zidovi, prepoznatljivi miris kad uđem u svoj stan... Reklo bi se; moja kućica, moja slobodica...Ali kad bolje razmislim, ne bi se baš reklo da je slobodica s obzirom da imam „kampere“ pred kućom. Kako god... Stali smo kod čaja. Možda ne zvuči najprimamljivije, a i sama nisam ljubitelj voćnih čajeva nešto previše, ali ubacila sam vrećicu od trešnje i banane. Stavila meda, uzela nešto da čitam i sjela da saberem dojmove i prenesem vam ih.

Zadnjih par dana su bili ubitačni, sa dogovora na dogovor.Milana i ja smo otputovale u Beograd, išle smo riješiti neke važne stvari. U biti, slabo smo nas dvije do sada negdje išle zajedno, da smo baš putovale, uglavnom je Hani bio taj koji je svugdje išao samnom, ali ovo je bio baš pravi ženski bijeg. Business & Pleasure.Kako smo sjele u auto, tako nam je trebalo punih sat vremena da izađemo na autocestu. Ne bi to bilo ništa čudno, nego znamo put i jedna i druga, nego smo se toliko zapričale, da smo lijepo sat vremena maltene u krug vozile. Nema koju temu nismo prošle, u zadnju sekundu smo stigle na dogovoreni ručak.Jako puno toga smo napravile, Beograd je fenomenalan grad.

Prvi album sam izdala tamo, nakon toga stvarno nisam bila jako, jako dugo. Nevjerojatno je koliko oni vole hrvatske pjevače. Sad smo spremni pokrenuti priču u svim smjerovima.Prvih par godina sam strašno puno nastupala i u Sloveniji, tako da namjeravamo se i tu pokrenuti. Nema šanse da me se riješite :-)

Upoznala sam jako puno bitnih ljudi, brinuli su se o nama maksimalno i uživale smo kao prasice... A i sve nam je išlo od ruke. Imam novu pjesmu, imamo odličnu ideju za spot, imamo sve. Sad samo realizacija, tako da sam ponovno ovih dana angažirana oko toga. Sljedeći spot će biti... uh. Neću ništa reći!!

lana @ 17:17 |Komentiraj | Komentari: 108 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.