Blog - veljača 2009
utorak, veljača 24, 2009

lana @ 17:15 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 22, 2009


Koji koncert! Bio je jedan od onih koncerata za koji ne želite da završi. Ostali smo duže nego što je bilo predviđeno. Atmosfera je bila fenomenalna, toliko smo se zabavljali da nam apsolutno ništa nije nedostajalo.

Znam samo da sam se naplesala i napjevala, plus bonus na opću radost sviju- radila sam luđakinju od sebe, plesala na tamburaške pjesme, izvukla sam tipa iz publike koji se pokazao kao puni pogodak, dobio je porciju "privatnog plesa", nakon toga mi je isčupao mikrofon iz ruke i počeo sam pjevati dok je moj Vlado iz benda mijenjao žicu koja mu je pukla na gitari od silnog lupanja po njoj.Jednostavno se osjećalo da smo svi uživali. Kad je prošao koncert, osjećaš neku čudnu prazninu. Odjednom sva ta tišina. Ja inače onda pobjegnem da budem malo sama sa sobom i da mi se svi dojmovi slegnu. I po stoti put sam si razmišljala kako je dobro baviti se nečim što obožavaš.

Moja pozornica, moja publika, moj bend... Inače, imamo žensko pojačanje, našu preslatku Mariju koja je na glazbenoj akamdemiji i koja nam pjeva backove. Baš smo onako.. Prava ekipa, mislim da se to osjeti i vidi.
Dosta vas je s bloga bilo na koncertu, nadam se da je i Vama bilo tako kao nama...
Ja odoh spremati i odmarati, znate da je nedjelja moj dan!!Jel Vi ljubite, išta ili ništa :)??


Velika pusa!
lana @ 16:56 |Komentiraj | Komentari: 203 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 4, 2009

Hm, treba znati pjevati "Volim biti zaljubljena" i to na Valentinovo, a znati da nigdje na vidiku nema nekog potencijalnog alpha mužjaka :) Znate onu, think pink? Autosugestija je dobra stvar. Provjereno. Zabrijat ću ja na neki svoj film, zabavljat se, gledati ekipu kako se grljaka i ljubaka u publici i to će mi biti dovoljno da se osjećam bar upola kao i oni. Jel bar to zvući dovoljno uvjerljivo? Da, moglo bi proći...


Okružena ću biti dečkima iz benda, što je samo po sebi dobra vijest, ali ako i oni povedu cure, možda mi i uspiju nabiti neki komplex, uz sav moj otpor  :) Tko dođe u Veliku Goricu na Trg, provest će Valentinovo s nama.. Već su se neki od vas i najavili, tako da vas čekamooooooo...

A što se tiče ljubavi, kriteriji s vremenom rastu i rastu... Gledajući po tome, nije ni čudo da sam solo. Fakat. Ne bi bilo loše da sam ponekad jednostavnija, neke stvari bi bile lakše, ali jednako toliko često zaboravljam da sam izabrala život koji je sam po sebi specifičan. On mi daje puno drugih lijepih mogućnosti i to ne smijem zaboraviti. To je dokaz i da sve na kraju bude ipak kako si sami napravimo.

Ako me pitate jesam li sretna, jesam. Dovoljno mi je samo da se vratim par mjeseci unatrag i sjetim se da sam zdrava, imam krov nad glavom, dobre, predivne ljude oko sebe, da mi je čista i mirna savjest po pitanju svega, da živim život koji me zadovoljava... Osilacije su valjda normalne, malo se smiješ, malo kukaš, malo te puca euforija i adrenalin, pa te odjednom spusti na zemlju... I tako stalno i tako u krug...

Zato, uživajte dok ste mladi, ne opterećujte se nikad s onim što drugi misle, ali uz to sve dovoljno sami sebe cijenite i radite pravu selekciju onih koji mogu uživati u vašem društvu.
Slušajte mene, ipak sam ja jedna stara dama :)
I nemojte reći da vam nitko nije rekao da vas voli, i to još unaprijed.
Jesam ja;
Volim Vas :))!!
CMOK CMOK
lana @ 21:07 |Komentiraj | Komentari: 469 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.