Blog - prosinac 2010
petak, prosinac 3, 2010
Vani je užasan led. Ne volim uopće izlaziti u tim situacijama, a moram, jer nema sa Moom, „hoćeš-nećeš“. Mali ima potrebe :-) a ja ima da ostanem na dvije noge, za razliku od njega koji je za još dvije u prednosti.

Zadnja dva dana sam u pripremama za Novu godinu, za koncert u Gospiću, igramo se sa repertoarom i u nadi da ću se odmoriti, nikako da odvalim noć kako treba.

No dobro, kad rezimiram ovu godinu, mislim da je bila stvarno dobra. Sjećam se kako sam na kraju prošle svima poželjela da bude najbolja do sada. Nekima nije bila, nekima je bila za nijansu lošija ili bolja od one prije, ali sve u svemu, ja sam sa svojom zadovoljna. Već sam u nekoliko intervjua rekla kako mi se čini da sam se naučila „smijati“ na probleme, a kad stvarno shvatiš da možeš birati hoćeš li se oko nečeg nervirati ili ne, postane ti sve jednostavnije.A ono što ne možemo promijeniti, ima razlog zašto nam se događa, očito nam treba lekcija više. Da sam pohlepna, mogla bi naći stvari koje se možda nisu realizirale u vremenskom roku u kojem sam htjela, ali uvijek, baš uvijek mi se čini da me čeka nešto bolje.

Sad ću sa više strpljenja pripremiti, recimo premijeru spota „Ljubav nije greška“, promociju albuma o kojoj mislim već mjesecima i mjesecima... i Tako, čini mi se da je sve kako treba.

Ponosna sam na „Kopija“ spot i ono što je ona učinila među ljudima i kakav je efekt izazvala, otvorila sam plesnu školu La' Studio na Velesajmu, radila kampanju za donaciju organa sa Ministarstvom zdravstva, dosta putovala i nastupala, što u Hr, što po susjednim zemljama, što po Njemačkoj, izdala best of album „Kopija“, a godinu ću zatvoriti koncertom.

Ja vam od srca želim, da budete zdravi i veseli koliko god možete, da se trudite oko onoga što želite, ne ide uvijek sve glatko, ali upornost zlata vrijedi. Nadam se da ćemo se i sljedeće godine družiti u istom broju, ako ne i u još većem!

Puno Vas volim , pazite na sebe i one koje volite!

i da, Ne budite zločesti, to ne šteti nikom drugom nego vama samima.

P.s. Ne znam kako sam ovo mogla zaboraviti, dobila sam čestitku iz Kine:

Baš me razveselio :-)KIss Kiss!

lana @ 16:29 |Komentiraj | Komentari: 94 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.