Blog - prosinac 2008
srijeda, prosinac 24, 2008

Uh, proletjela je i ova godina.. Za mene je bila luda, napeta, ali velika godina koja mi je donijela puno, puno lijepih trenutaka, koncerata, poznanstava, iskustava, vas blogera i albuma koji je došao kao šlag na tortu...


Nakupilo se posteva i posteva, komentara i komentara, posjeta i posjeta... I imamo se čime ponositi :) Davno smo milijun prešli...

Vjerujem da ćemo nastaviti se družiti već na neki način i u 2009-oj...
Do tada moram malo odmoriti i napuniti akumulatore (jer to više nisu ni baterije :) tako da nam sljedeća godina bude još bolja i uspješnija.Najveća pusa!

Pauza...
lana @ 10:52 |Komentiraj | Komentari: 965 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 14, 2008
Znate da se ja vama najčešće javljam nedjeljom :)
 Iako, totalno sam pogubila pojam o vremenu, danu, datumu...+ Fotke: http://i36.tinypic.com/242ze4j.jpg , http://i36.tinypic.com/2rr2gr8.jpg, http://i36.tinypic.com/2i0pv93.jpg )

Nego,
moram vam ispričati jučerašnju anegdotu. Samo par sati prije odlaska na telku, odlučeno je da neću imati obučeno ono što smo planirali i šivali. I nastala je totalna drama i strka jer alternative... nije ni bilo. Malo sam okrenula par brojeva i odluka je pala. Hani je došao po mene i odveo me po hlače koje su nam bile zadnji spas. U zadnji čas.

Kako nitko drugi to nije mogao obaviti umjesto mene, morala sam sama otići... U sex shop. Da, jedino tamo postoje takve hlače :) Ekipa u sex shopu nas blijedo gleda; prodavač i ja euforično komentiramo taj lateks. Kad sam skužila situaciju, brojala sam sekunde do izletavanja van iako je pr
odavač bio totalno ljubazan i sa spikom da njegova cura nosi te hlače me uvjerio da će to super izgledati. I dobro, izađem ja sretna van, bit će kao sve ok. Dođem ja na telku...

Kad ono, ne mogu ih navuć. To je materijal koji je doslovno vaša druga koža i namučile smo se i plesačice i ja da to nategnemo. Nema šta nismo radile, bacale baby puder s unutrašnje strane hlača, natezale to, pa spada, pa mi veliko u struku, pa ajde sad to zafrči nekako da se ne vidi. I vrhunac: uspijemo mi.

Al ne i ne. Sad sljedeći problem; nemamo ulje. A ulje nam treba jer se moraju hlače izvana mamazati s njim da bi se sjajile... U garderobu uletavaju ovi sa telke i viču da se požurimo, a jedna od plesačica sjedi na podu i izbezumljeno trlja to ulje po mojim nogama. I tako... Da je to netko snimao.. uh. Koje veselje :)

A vidite kako sve jednostavno na telki izgleda, jel da?

Pusaaaa!!


lana @ 14:03 |Komentiraj | Komentari: 466 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 10, 2008

S obzirom da sam sad kod kompjutera i bit ću tu neko vrijeme, odgovaram na sva Vaša pitanja, ako Vas nešto zanima. Sutra je promocija albuma (izravan prijenos na Z1, lokalnim televizijama, Narodnom radiju) pa oko toga moram biti statična, a i treba mi komp :)
Prostakluci nisu dozvoljeni :)
Upisujte imena.
Pucajte!!
lana @ 20:56 |Komentiraj | Komentari: 414 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.