Blog - listopad 2008
petak, listopad 31, 2008
Osvojite ulaznice i budite "dio pozornice"

Index.hr je otkupio velik broj karata za svoje čitatelje, a do svoje ulaznice možete doći napišete li e-mail na našu adresu
index.nagrada@gmail.com i u njemu pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresa, grad i kontakt broj). Mail naslovite s "Koncert Lane Jurčević". Ne zaboravite navesti sve svoje podatke, jer nepotpune mailove ne možemo uzeti u obzir. Najbrže ćemo o nagradi, kao i njezinu preuzimanju, obavijestiti mailom.

Ukoliko, pak, želite biti "dio pozornice" trebate poslati e-mail na adresu 
hani.taher@l-a-n-a.com s naznakom "za pozornicu" te uz podatke (ime, prezime, adresa, grad i kontakt broj) obavezno pošaljete fotografiju. Vrijedi samo za one iznad 16 godina.
VIDIMO SE!!!


lana @ 23:46 |Komentiraj | Komentari: 170 | Prikaži komentare
subota, listopad 25, 2008

Velikog dana za Žene, velikog dana za mene, velikog dana, nadam se i za neke od Vas moji dragi blogeri. Tek je krenula prodaja, a prije samog izlaska karata u prodaju, rezervirano je 3 i pol tisuće ulaznica u jedan dan :)


 
Sljedeći tjedan ćete vidjeti:

- kako idu pripreme s našim muzičarima
- kako opako plešu plesači...
- kako imamo ogrooooomnu pozornicu, niste još vidjeli takvu...
-podijelit ćemo neke karte, pokazati vam pripremne filmiće...
-vjerojatno vidjeti i mene kako već ludim :)

Trk po svoju ulaznicu, znate da bi Vam ih sve poklonila, ali ovo je naš zajednički doprinos za otvaranje Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka!

Živjele žene, cure, djevojke; mame, sestre, tete, frendice...
Naravno, i dečki, tate, frendovi moraju doći i držati nas žene pod "kontrolom" :)


Od danas prodajna mjesta: Integral (Pothodnik), Roko/Akademija (Jarunska 5), Sve prodavaonice dm-a (od ponedjeljka)

Čeka nas megaprovod, garantiram!!
VIDIMOOOOOOOO  SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

lana @ 09:12 |Komentiraj | Komentari: 309 | Prikaži komentare
utorak, listopad 14, 2008

Jutros sam se jedva digla iz kreveta. Tako mi je zadnjih dana, jer umor od zadnjih nekoliko mjeseci se nakupio i više se ne uspijevam u dvije minute torpedirati iz kreveta. Nekako se i dovučem do gumba za rolete, kad ono... savršen dan. Krenem otvarati prozore da uđe zrak, a u ušima mi krene odzvanjati Volim biti tra la la laaa...

Već sam pomislila da haluciniram i da se stvarno nisam naspavala, kad ono u nekom autu ispod moje zgrade tutnja pjesma, na radiju valjda. Hoću- neću, ne mogu se oduprijeti toj melodiji i počnem je mrmljati, jer za pjevanje mi još glas nije spreman. Tako mi u toj sekundi prolete sve stvari koje imam za danas. Počnem juriti po stanu sumanuto jer vidim da ću zakasniti ako se ne podhitno ne aktiviram. Stiže mi poruka od urednice s Index-a s pitanjem kad će novi post, ja dajem obećanje, bit će danas. Pa, nismo još stavili spot. Ajme, ajme.


Ovo je pjesma koja nosi kampanju "Prekrižimo rak vrata maternice i rak dojke", kampanju koja me toliko ispunila, osvijestila, uz koju je postalo potpuno nebitno koliko spavam i jesam li nešto za sebe napravila u danu, tjednu, mjesecu. Ove žene koje su obolile postale su svijetla točka mog života, žene koje su u moju svakodnevnicu unijele toliko hrabrosti i pozitive.

Pridružile su nam se mnogobrojne poznate žene koje su imale nekog u obitelji tko je bio bolestan, neke su i same to prošle to, a neke dobro znaju koliko je prevencija važna. Sigurna sam da ćete ih prepoznati u spotu... Veliko hvala i ženama koje su anonimne i koje su svoju borbu vodile u tišini, a koje su dale svojim prisustvom još jednu težinu ovoj kampanji. Strašno je što toliko nas obolijeva i na kraju umire od ove dvije bolesti, a možemo ih tako lako spriječiti...

Evo, u najkraćem mogućem roku, stavljamo ga Vama na uvid da procijenite je li se naš trud isplatio. 
Ispod 100 komentara ne pišem novi post :-plana @ 19:27 |Komentiraj | Komentari: 266 | Prikaži komentare

Drage moje cure, žene, majke, prijateljice...
Želim da ovo dobro pročitate i zapamtite. Sinoć sam bila u eteru 45 radio stanica u Hrvatskoj, gdje su zvale djevojke i žene koje imaju upravo ove probleme :( 

I to samo zato što nisu bile dovoljno informirane i nisu bile redovite na pregledima. Od sada nadalje, ne želim da se ikome od vas to više dogodi. Dogovoreno?
Na slici samnom su dvije prekrasne žene i veliki borci, Silvija i Almenka. One su oboljele od raka dojke...lana @ 18:54 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, listopad 7, 2008

Volim ljude, dobre ljude, tople ljude. Volim žene koje su mi dale nevjerojatnu snagu koju crpim iz njihovih životnih borbi. Volim napraviti nešto lijepo za nekoga. Volim slobodne vikende kad se mogu posvetiti sebi i ništa ne raditi.

Volim isključiti mobitel i nervirati ljude koji me ne mogu dobiti. Volim prati veš. Volim usisavati i prati suđe. Volim se uvaliti u svoju sofu i kopati po internetu. Volim svoju tišinu i svoja 4 zida.

Volim nogomet. Volim nabiti mjuzu do daske, u autu, stanu, gdje god. Volim svoje frendice do neba. Volim i svojih par blentavaca, vječnu djecu, u tome je njihova veličina. Volim svoju mamicu koju nisam vidjela ohoho, otišla ona na "grunt" svoj i otela mi Moa. Volim Moa, šrmkljavo, slinavo, boležljivo moje čudo.

Volim tatu koji me neprestano gnjavi, ali volim to jer znam da brine. Volim časopise sa interijerima. Volim jabuke, ali samo one zelene koje mi stoje još u vrećici od prekjučer jer ih nisam stigla ni izvaditi.Volim kadu više od tuša, volim što se tada mogu isključiti. Volim kad mi veš miriši. Volim ja još svašta i još poneko rijetko biće.

Volim seriju Reži me i ne mogu dočekati da krene, jedino zbog toga palim tv. Volim, ajde i dnevnik. Volim George Michaela, želim na njegov koncert, unplugged. Volim svoj bend. Volim imati koncerte i "umrežiti se sa publikom". Volim osjećaj kad mi glad, hladnoću i sve probleme odnese trenutak kad stanem na pozornicu.

Volim Boga što me čuva od idiota i nakaza koji hodaju ovim svijetom. Volim vidjeti ljude da su sretni i što bezbrižniji, a ne da gube svoje mlade živote ni krivi ni dužni, zbog onih spomenutih u rečenici prije. 

Volim sunčan i miran dan, bez puno buke. Volim se osjećati onako kako se već dugo osjećam. I za kraj, Volim... vas.


Volim Vam se uvijek vratiti, DOBRO DOŠLI natrag! 
A što Vi volite:)?


lana @ 16:48 |Komentiraj | Komentari: 271 | Prikaži komentare
Anketa
Koja Vam je najbolja od ove 3?RSS Moj RSS
Index.hr
Nema zapisa.